Ulja i maziva Eneos

ENEOS motorna ulja i maziva u auto servisu sve za vas auto beograd

eneos_ulja_i_maziva

ENEOS motorna ulja za motorna vozila su na prvom mestu po potrošnji i prodaji u Japanu. Fabrički se sipaju u sledeća vozila: TOYOTA, HONDA, SUZUKI, MAZDA, MITSUBISHI, DAIHATSU, NISSAN, ISUZU, HYUNDAI, KIA… Od sada ih možete kupiti u našem auto servisu Sve za vaš auto u Beogradu.

U prodaji su proizvodi Eneos iz sledećih kategorija:

Motorna ulja za putnička vozila
Ulja za menjače i diferencijale
Specijalne tečnosti

Motorna ulja za putnička vozila

ENEOS Super Plus 15W40

eneos-super-plus-15w40API CG-4/CF-4/CF/SJ, ACEA A2/A3/B3/E2

Mineralno visokokvalitetno motorno ulje za benzinske, LPG i lake dizel motore. Odgovara motorima sa i bez turba, kao i motorima sa i bez katalizatora. Namenjeno za uobičajene uslove vožnje tokom svih godišnjih doba.

 

 

ENEOS Super Diesel 20W50

eneos-super-diesel-20w50API CF-4/SG

Mineralno kvalitetno motorno ulje za benzinske, LPG i lake dizel motore. Odgovara motorima sa i bez turba, kao i motorima sa i bez katalizatora. Namenjeno za uobičajene uslove vožnje, kada se zahteva viskozitet SAE 20W50.

 

 

ENEOS Super Plus Diesel 20W50

eneos-super-diesel-20w50API CF-4/SG

Mineralno kvalitetno motorno ulje za benzinske, LPG i lake dizel motore. Odgovara motorima sa i bez turba, kao i motorima sa i bez katalizatora. Namenjeno za uobičajene uslove vožnje, kada se zahteva viskozitet SAE 20W50.

 

 

ENEOS Premium Ultra 0W50

eneos-premium-ultra-0w50API SM

Ultimativno potpuno sintetičko motorno ulje za benzinske motore velike snage. Održava uljni film stabilnim i pri ekstremnim uslovima rada kakvi se očekuju na takmičenjima japanskog Super GT šampionata. Pri niskim temperaturama omogućuje lagan start motora i efikasnu iskorišćenost pogonskog goriva. Najstabilnije motorno ulje u svojoj klasi!

 

 

ENEOS Premium Ultra 0W20

eneos-premium-ultra-0w20API SM

Potpuno sintetičko motorno ulje za benzinske motore koji zahtevaju viskozitet SAE 0W20. Ovo ulje minimalizuje trenje između spregnutih površina u motoru i dovodi do ekonomisanja potrošnjom goriva, odnosno do smanjenja emisije CO2.

Ekološki prihvatljiv proizvod.

 

 

ENEOS Premium Ultra 0W30

eneos-premium-ultra-0w30ACEA C3, Mercedes MB229.51, BMW LONGLIFE 04

Najrazvijenije potpuno sinteticko motorno ulje, namenjeno za evropska i japanska vozila. Pruža dobru zaštitu pri hladnom paljenju motora, osigurava ekonomičnu potrošnju goriva, smanjenu emisiju štetnih gasova i dobru perfomansu motora.

 

 

ENEOS Premium Hyper 5W40

eneos-premium-hyper-5w40API SM/CF, ACEA A3/B3/B4/C3, VW505.01

Potpuno sintetičko motorno ulje za benzinske, LPG i lake dizel motore. Odgovara motorima sa i bez turba, sa i bez katalizatora, kao i motorima sa direktnim ubrizgavanjem goriva. Pri niskim temperaturama omogućuje lagan start motora.

Obezbeđuje izuzetnu zaštitu i duge intervale zamene ulja.

 

 

ENEOS Premium Hyper 5W30

eneos-premium-hyper-5w30API SM/CF, ACEA A3/B3/B4/C3, VW505.01

Potpuno sintetičko “Low SAPS” motorno ulje za benzinske, LPG i lake dizel motore, kao i dizel motore sa DPF filterom. Odgovara motorima sa i bez turba, sa i bez katalizatora, kao i motorima sa direktnim ubrizgavanjem goriva. Pri niskim temperaturama omogućuje lagan start motora. Obezbeđuje izuzetnu zaštitu i duge intervale zamene ulja.

Obezbeđuje izuzetnu zaštitu i duge intervale zamene ulja.

 

 

ENEOS Premium Hyper Multi 5W30

eneos-premium-hyper-multi-5w30ACEA A5/B5 (08), Renault RN0700

Visokokvalitetno, potpuno sintetičko motorno ulje za skoro sve vrste japanskih, korejskih i američkih vozila sa benzinskim i dizel motorima. Omogućava optimalnu zaštitu i besprekoran rad motora prevazilazeći standarde zahtevane od proizvođača.

 

 

ENEOS Premium 10W40

eneos-premium-10w40API SL/CF, ACEA A3/B3/B4

Polusintetičko motorno ulje za benzinske, LPG i lake dizel motore. Odgovara motorima sa i bez turba, sa i bez katalizatora, kao i motorima sa direktnim ubrizgavanjem goriva. Obezbeđuje odličnu zaštitu i produžene intervale zamene ulja.