ENEOS motorna ulja za motorna vozila su na prvom mestu po potrošnji i prodaji u Japanu. Fabrički se sipaju u sledeća vozila: TOYOTA, HONDA, SUZUKI, MAZDA, MITSUBISHI, DAIHATSU, NISSAN, ISUZU, HYUNDAI, KIA… Od sada ih možete kupiti u našem auto servisu Sve za vaš auto u Beogradu.

Motorna ulja za putnička vozila

ENEOS Super Plus 15W40

API CG-4/CF-4/CF/SJ, ACEA A2/A3/B3/E2

Mineralno visokokvalitetno motorno ulje za benzinske, LPG i lake dizel motore. Odgovara motorima sa i bez turba, kao i motorima sa i bez katalizatora. Namenjeno za uobičajene uslove vožnje tokom svih godišnjih doba.

ENEOS Super Diesel 20W50

API CF-4/SG

Mineralno kvalitetno motorno ulje za benzinske, LPG i lake dizel motore. Odgovara motorima sa i bez turba, kao i motorima sa i bez katalizatora. Namenjeno za uobičajene uslove vožnje, kada se zahteva viskozitet SAE 20W50.

ENEOS Super Plus Diesel 20W50

API CF-4/SG

Mineralno kvalitetno motorno ulje za benzinske, LPG i lake dizel motore. Odgovara motorima sa i bez turba, kao i motorima sa i bez katalizatora. Namenjeno za uobičajene uslove vožnje, kada se zahteva viskozitet SAE 20W50.

ENEOS Premium Ultra 0W50

API SM

Ultimativno potpuno sintetičko motorno ulje za benzinske motore velike snage. Održava uljni film stabilnim i pri ekstremnim uslovima rada kakvi se očekuju na takmičenjima japanskog Super GT šampionata. Pri niskim temperaturama omogućuje lagan start motora i efikasnu iskorišćenost pogonskog goriva. Najstabilnije motorno ulje u svojoj klasi!

ENEOS Premium Ultra 0W20

API SM

Potpuno sintetičko motorno ulje za benzinske motore koji zahtevaju viskozitet SAE 0W20. Ovo ulje minimalizuje trenje između spregnutih površina u motoru i dovodi do ekonomisanja potrošnjom goriva, odnosno do smanjenja emisije CO2.

Ekološki prihvatljiv proizvod.

ENEOS Premium Ultra 0W30

ACEA C3, Mercedes MB229.51, BMW LONGLIFE 04

Najrazvijenije potpuno sinteticko motorno ulje, namenjeno za evropska i japanska vozila. Pruža dobru zaštitu pri hladnom paljenju motora, osigurava ekonomičnu potrošnju goriva, smanjenu emisiju štetnih gasova i dobru perfomansu motora.

ENEOS Premium Hyper 5W40

API SM/CF, ACEA A3/B3/B4/C3, VW505.01

Potpuno sintetičko motorno ulje za benzinske, LPG i lake dizel motore. Odgovara motorima sa i bez turba, sa i bez katalizatora, kao i motorima sa direktnim ubrizgavanjem goriva. Pri niskim temperaturama omogućuje lagan start motora.

Obezbeđuje izuzetnu zaštitu i duge intervale zamene ulja.

ENEOS Premium Hyper 5W30

API SM/CF, ACEA A3/B3/B4/C3, VW505.01

Potpuno sintetičko “Low SAPS” motorno ulje za benzinske, LPG i lake dizel motore, kao i dizel motore sa DPF filterom. Odgovara motorima sa i bez turba, sa i bez katalizatora, kao i motorima sa direktnim ubrizgavanjem goriva. Pri niskim temperaturama omogućuje lagan start motora. Obezbeđuje izuzetnu zaštitu i duge intervale zamene ulja.

Obezbeđuje izuzetnu zaštitu i duge intervale zamene ulja.

ENEOS Premium Hyper Multi 5W30

ACEA A5/B5 (08), Renault RN0700

Visokokvalitetno, potpuno sintetičko motorno ulje za skoro sve vrste japanskih, korejskih i američkih vozila sa benzinskim i dizel motorima. Omogućava optimalnu zaštitu i besprekoran rad motora prevazilazeći standarde zahtevane od proizvođača.

ENEOS Premium 10W40

API SL/CF, ACEA A3/B3/B4

Polusintetičko motorno ulje za benzinske, LPG i lake dizel motore. Odgovara motorima sa i bez turba, sa i bez katalizatora, kao i motorima sa direktnim ubrizgavanjem goriva. Obezbeđuje odličnu zaštitu i produžene intervale zamene ulja.