Dobrodošli u Auto servis

sve za vaš auto

Naša vizija je da brinemo i negujemo Vaš automobil, samim tim se usavršavamo u svakom polju auto industrije kako bi opravdali poverenje vernih klijenata.
Jedan primer svakodnevnice: odlazite kod svog mehaničara (koji je u vašem kraju) sa problemom koji ste primetili na svom vozilu, mehaničar kaže da to nije do mehanike, upućuje Vas kod auto električara (koji je u drugom kraju grada), auto električar pokušava da reši ali ipak ustanovi da je to posao za elektroničara, Vi polako gubite svoje dragoceno vreme a samim tim i živce.
Po preporuci odlazite kod elektroničara (na treći deo grada) koji rešava jedan deo posla i ponovo Vas vraća kod mehanicara da Vam doradi još nešto kako bi problem bio kompletno rešen.
Iscrpljeni konačno rešavate problem koji je bio možda i mali ali za Vas je to bilo veliko mučenje jer je mali broj servisa koji imaju sve na jednom mestu.
Zato se godinama trudimo da izgradimo poverenje a kvalitetnim radom i pristojnim cenama proširimo spektar svojih usluga
Kao što smo već rekli naša vizija je da servisiramo i negujemo Vaš automobil.
Jedan od naših glavnih atributa su hiljade zadovoljnih klijenata.
Usluge koje pružamo su:
– Ugradnja i servisiranje auto gas uređaja
– Zamena auto stakala
– Zatamnjivanje stakala
– Servis auto klima i remont komresora klime
– Čišćenje DPF-a
– Čišćenje EGR-a
– Auto gume
– Auto hladnjaci
– Branik servis
– Auto mehanika i elektronika

Sve vrste usluga dostupne su po povoljnim cenama. Mogućnost popusta  za  firme i odrzavanje njihovih automobila. Trudili smo se da obezbedimo mogućnost svih vrsta plaćanja naših usluga… plaćanje platnim karticama, plaćanje preko računa firmi, plaćanje ćekovima građana.

Vase svakodnevne sugestije, predlozi uklopljeni sa kvalitetom naših usluga su putanja kojom želimo da naša firma ide i da svakim danom zajednićkim zalaganjem budemo bolji na svim poljima, jer  “VAŠ AUTO – NAŠA BRIGA”