O nama

Auto servis za ugradnju auto gasa, servis auto klima, folija za stakla i sve za vas auto

sve-za-vas-auto-logoRaznovrsnost, kvalitet, brzina usluge jedne firme su vodeci faktori u njenom uspešnom funkcionisanju. Dostupnost njenih usluga, klijentima u svakom obliku i u svako doba uz  maksimalnu garanciju kvaliteta samih usluga je cilj koga se držimo. Trudom i zalaganjem za kratak period smo uspeli da usluge naše firme dovedemo do mesta koje potvrđuje sam njihov ucinak i kvalitet, uz stalno osluškivanje želja, komentara, kritika nasih klijenata…

Trudili smo se da na jednom mestu obezbedimo sve usluge neophodne za normalno funkcionisanje Vaših motornih vozila.

“Sve Za Vaš Auto” se nalazi  u Centru Beograda u Ulici Cvijićeva 1.

Na površini od 600m2… Servis je opremljen sa 12 servisnih pozicija, za putnički i laki teretni program, sa najsavremenijim alatom,

kompjuterskom i dijagnostičkom opremom, strućnim zaposlenim osobljem koje garantuje brzinu i kvalitet usluge…

Usluge naseg Auto Servisa su:

Kompjutersku dijagnostiku

Obavljanje malog i  velikog servisa

Ugradnja i servisiranje auto-gas uređaja

Servis auto-klime i remont kompresora

-Auto gume i vulkanizerske usluge

-Auto hladnjaci

-Branik servis

-Auto mehanika

-Uklanjanje DPF-a

-Uklanjanje EGR-a

-Dekarbonizacija motora

-Ugradnja vodonik generatora HS-VG 60 za motore do 2000cc

-Zamena SVIH VRSTA auto stakala

Zatamnjivanje stakala

Sve vrste usluga dostupne su po povoljnim cenama. Mogućnost popusta  za  firme i odrzavanje njihovih automobila. Trudili smo se da obezbedimo mogućnost svih vrsta plaćanja naših usluga… plaćanje platnim karticama, plaćanje preko računa firmi, odloženo plaćanje, plaćanje ćekovima građana.

U cilju poboljšanja našeg poslovanja i proširenja naših usluga ovim putem želimo da Vas obavestimo da pocinjemo sa novim vidom usluge u sklopu nase firme, a to je Rent A Car Lotos koja će vam omogućiti udobnost, sigurnost, brže obavljanje vaših svakodnevnih obaveza dok je Vaš auto u nasem servisu.

Vase svakodnevne sugestije, predlozi uklopljeni sa kvalitetom naših usluga su putanja kojom želimo da naša firma ide i da svakim danom zajednićkim zalaganjem budemo bolji na svim poljima, jer  “VAŠ AUTOMOBIL – NAŠA BRIGA”