Motorna ulja za putnička vozila

TOTAL QUARTZ INEO

TOTAL QUARTZ INEO maziva sintetičke tehnologije doprinose smanjenju štetnog uticaja na životnu sredinu. Ova ulja štite motore od habanja i stvaranja naslaga, a takođe pružaju zaštitu svim sistemima za naknadni tretman izduvnih gasova kao što su filteri za čestice kod dizel motora (DPF), zahvaljujući specijalnoj Low SAPS formulaciji.

U fokusu TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30

Univerzalno motorno ulje za vozila koja proizvodi Volkswagen grupa. Izuzetna postojanost svih karakteristika maziva odgovara na potrebu za produženim intervalom zamene ulja. Održava savršenu čistoću motora. Kompatibilno sa benzinskim i dizel motorima.

TOTAL QUARTZ 9000

Maziva sintetičke tehnologije, TOTAL QUARTZ 9000 odgovaraju najzahtevnijim uslovima eksploatacije kojima su maziva izložena. Specijalna formulacija ovih maziva doprinosi obezbeđivanju toplotne stabilnosti kao i duže zadržavanje svojstava ulja tokom vremena.

TOTAL QUARTZ 7000

Polusintetičko motorno ulje TOTAL QUARTZ 7000 poseduje karakteristike koje su prilagođenije zahtevnijoj upotrebi: unapređena fluidnost, poboljšane deterdžentske osobine i bolja zaštita motora od habanja u poređenju sa mineralnim motornim uljima

TOTAL QUARTZ 5000

Motorna ulja na mineralnoj bazi, TOTAL QUARTZ 5000 pogodna su za standardnu upotrebu. Aditivi koji se koriste protiv korizije i penušanja obezbeđuju optimalan rad motora. Ova maziva su pogodna za vožnju po gradu, drumovima i auto-putevima, u svim godišnjim dobima.